Als IT adviseur help ik organisaties met het maken van keuzen over strategische IT vraagstukken. Mijn opdrachten gaan bijvoorbeeld over:

– het opstellen van IT strategie en IT beleid,
– ontwikkelen van IT vraagsturing,
– inrichten en professionaliseren van informatiemanagement,
– verkennen van kansen van innovatieve ICT.

Als IT projectmanager help ik organisaties met het realiseren van complexe IT projecten en programma’s. Opdrachtgevers vragen mij bijvoorbeeld voor:

– de rol van projectmanager bij de implementatie van nieuwe IT systemen,
– opstellen van meerjaren projectenkalenders,
– opstellen van  business cases en projectvoorstellen,
– uitvoeren van projectreviews.

Zowel als adviseur en projectmanager heb ik ervaring opgedaan in tientallen organisaties in verschillende branches uiteenlopend van zakelijke dienstverlening, onderwijs en zorg tot (semi-)overheid. In het verleden heb ik onder andere gewerkt voor Ministerie van Infrastructuur en Milieu, VO-content, ONVZ, Rijksmuseum, Kennisnet, Zorginstituut Nederland, ID College, Gemeente Amsterdam, VUmc. Klik hier voor een selectie van uitgevoerde opdrachten.

Lees ook over wat mij drijft en hoe ik werk.

One Response

Leave a Comment