Soms werk ik als adviseur, soms als projectmanager, maar ik ben altijd gericht op het behalen van resultaat en het creëren van waarde voor en met mijn opdrachtgevers. Door mijn achtergrond als informaticus en bedrijfskundige begrijp ik technologie en organisatie. Door mijn ervaring als adviseur en ondernemer weet ik van denken en van doen. Ik hanteer de volgende uitgangspunten.

1. Multi-disciplinair
Het benutten van digitale technologie vraagt meer dan technische en organisatorische kennis. Ik geloof in de kracht van het combineren van verschillende disciplines. In mijn opdrachten werk ik daarom veelvuldig samen met professionals uit andere disciplines zoals design, techniek en wetenschap.

2. Eenvoud
Techniek is al complex genoeg van zichzelf. Ik geloof in de kracht van de eenvoud. In projecten die ik uitvoer, in mijn communicatie, in mijn voorstellen zoek ik altijd naar de meest eenvoudige oplossing, omdat dit in mijn ervaring vaak ook de beste is.

3. Beloning naar resultaat
Het inhuren van consultants kost geld. Ik geloof dat deze kosten in verhouding moeten staan tot het resultaat dat ik lever. Ik sta dan ook open voor andere vormen van beloning dan uurtje-factuurtje. Ik ga bij de contractering graag het gesprek aan over de manier waarop kosten en opbrengsten voor beide partijen in balans kunnen zijn.

 

Lees ook over wat mij drijft en wat ik doe.

One Response

Leave a Comment