moorepartners

lancering moore partners

moorepartners

Vandaag wordt Gordon Moore 88 jaar. In 1965 voorspelde Gordon Moore dat de capaciteit van computerchips elke twee jaar zou verdubbelen. Deze voorspelling staat tegenwoordig bekend als de Wet van Moore en houdt tot op de dag van vandaag stand. De Wet van Moore beschrijft de exponentiële groei die technologie doormaakt en waar organisaties in alle sectoren mee te maken hebben.

Vandaag lanceren wij moore partners. Wij helpen organisaties gebruik te maken van de mogelijkheden van technologie. Wij zijn een adviesbureau nieuwe stijl. Met een voorliefde voor samenwerken. Onderling, met onze opdrachtgevers, met frisse denkers en doeners uit andere vakgebieden.

Op onze site www.moorepartners.nl lees je wie wij zijn en wat wij doen.

Tags: No tags

Leave a Comment